Editie 1/2017
HEERLIJK OOSTENRIJK
Een jaar geleden lanceerden we het allereerste nummer van Oostenrijk Magazine; nu leest u de eerste editie van jaargang 2. Van elke reis komen we weer enthousiast terug en met onze reportages en verhalen proberen we ook u te inspireren. Als dit nummer verschijnt, gaan veel lezers nog op wintersport. Lekker eten hoort daar uiteraard bij. We verkenden berghutten in de Kitzbüheler Alpen die zijn aangesloten bij KochArt Tirol. Zij maken van koken een kunst. Thuis nagenieten van traditionele bergkost kan dankzij onze recepten uit de Oostenrijkse bergkeuken: van Kaiserschmarren tot Spätzle. Al zin in de voorjaars- of zomervakantie? We toerden over het nieuwe fietsknooppuntennetwerk Nimm’s Radl, dat als een spinnenweb door het mooie Murtal in Stiermarken loopt. Ook bezochten we het levendige Kufstein, bezongen als Parel van Tirol. Klein, fijn en omgeven door natuur. Vanaf de rand van de stad wandel je zo het Kaisertal in, dat eind 2016 werd uitverkoren als Mooiste plek van Oostenrijk. Volgt u Oostenrijk Magazine trouwens al op Facebook (www.facebook.com/oostenrijkmagazine)? Daar delen we geregeld informatie over actuele gebeurtenissen, evenementen en acties. Zo blijft u ook tussen twee edities door op de hoogte.
Geniet van Oostenrijk Magazine. Geniet in Oostenrijk.
Pfiat di,
Frits Roest & Emely Nobis